Tencuieli interioare pe baza de ciment Baumit MPI 25

Tencuiala Baumit MPI 25 este o tencuiala pe baza de ciment si lianti pentru interior cu granulatie maxima de 0.6 mm pentru aplicare manuala sau mecanizata.
Tencuielile mecanizate pe baza de ciment, pot fi aplicate pe orice strat si produsul finit estefinisat la nivel de tinci, din acelasi material, astfel incat se obtine o foarte buna compactare intre stratul de grund si cel driscuit.
Tencuiala Baumit MPI 25 se utilizeaza ca tencuiala, in unul sau mai multe straturi, cu aplicare pe suporturi din beton sau zidarie de orice fel, pentru pereti interior.
Calitatea: Este o tencuiala net superioara fata de cea traditionala, deoarece toate componentele sunt cântărite electronic şi unitatea de măsură nu este lopata ci gramul, comparativ cu tencuiala clasica undmeseriasul poate pune mai mult nisip sau mai mult ciment si modifica mult calitatea materialului. Baumit realizeaza in acest sens verificari permanente in laboratoarele si in institute autorizate din Romania. Veţi constata că pereţii nu au culori diferite fata de cel clasic sau crăpături . Datorita componenţei materialului are o lucrabilitate plastificatorie, aderenţa foarte bună, nu necesită tinci, tencuiala e uniforma şi rămâne o suprafaţă finisată pregătită pentru vopsit.Tencuiala obtinuta este permeabila la vapori, suprafata gata de a fi vopsita si o buna absorbtie a vaporilor. Se foloseste si la sisteme de incalzire prin pereti.
Tencuiala pe baza de ciment are deasemenea rolul de a “intari” structura, ajutand la portanta peretilor.